Meet the BastardRecepten

Het ontdekken van de Bastard!

Wauw, wat een gaaf verjaardagscadeau is dit!!! Jos, wat een top idee, ik ben echt zoooo blij:)

Nu kunnen we ook heerlijk buiten koken met onze nieuwe Bastard! Ik heb al een hele lijst gemaakt met recepten die ik graag wil uitproberen. Het leukste is om voor een grote groep te koken en laten we nou regelmatig lieve vrienden & familie over de vloer hebben;)

Om te beginnen heb ik allemaal kruiden, rubs en marinades gekocht om de gerechten nog meer smaak mee te geven. Ik heb dit besteld bij https://www.vanbeekumspecerijen.nl/. Ze hebben een groot assortiment met kwaliteitsproducten. Daarnaast een marinade-injector, een thermometer, een goed kookboek en een pizzasteen aangeschaft, nu kunnen we beginnen.

Oke, morgen komen vrienden langs om mijn verjaardag te vieren. Wat gaan we maken? Pulled pork is altijd een goed idee en valt bij velen goed in de smaak. Wat ik niet wist is dat ik de volgende ochtend om half 7 m’n wekker moest zetten om de Bastard op te warmen om vervolgens de pulled pork te kruiden, te injecteren met marinade (wat vervolgens meer op de muur belande dan in het vlees, alles moet leren;-) om daarna ieder half uur het vlees te moeten bespuiten en allerlei acties moest doen op bepaalde graden, MAAR het resultaat was verbluffend lekker! De combinatie met de homemade coleslaw, de lekkere warme turkse broodjes en de heerlijke bbq saus maakte het helemaal af.

Ik zet met liefde m’n wekker weer zo vroeg om vrienden en familie van de 12 uur garende pulled pork te zien genieten, wat een feest!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Back to top button