BestemmingenBlogBonaireEten & drinken

De 5 tofste foodtrucks van Bonaire

Ben jij een echte foodie, dan kom je op Bonaire tijd te kort! Naast alle leuke restaurants die op Bonaire zijn gevestigd, staan er ook vele foodtrucks te vinden op het eiland. Ik deel graag de tofste foodtrucks met je, zodat je niet de lekkerste burger van Bonaire per ongeluk zou missen, haha!

Cactus Blue

Persoonlijk vind ik deze prachtig gekleurde foodtruck de mooiste van Bonaire! Naast de vrolijk gekleurde wagen maken ze ook echt fantastisch lekkere burgers (de famous Kiteburger is mijn favo), maar ook de Lionfish burger is een topper, aangezien deze voor 12.30 uur vaak al is uitverkocht! De Cactus Blue is te vinden op Donkey Beach waar je onder het genot van je burger ook een prachtig uitzicht hebt. De openingstijden staan op de foto;-)

Stoked Foods Bonaire

Stoked food truck bonaire

De grote rode bus van Stoked, iedere dag geparkeerd naast Teamo Beach van 12.00 tot 20.00 is absoluut een bezoekje waard! Het is alleen al een foto waard; de witte voorgrond van Teamo Beach en de azuurblauwe zee ernaast en dan de grote rode bus op de punt van de rotsen, echt een prachtig gezicht. Naast het maken van een foto zou ik je aanraden ook zeker een wrap met kip of de burger met blue cheese en wedges te bestellen, verrukkelijk!

Kite City

Kite city Bonaire

Kite City staat op het parkeerterrein bij Teamo Beach, dus vlakbij Stoked. Deze foodtruck staat bekend om de overheerlijke tunaburgers en hun homemade sangria is ook zeer het proberen waard! Behalve op zondag staat deze roodtruck hier dagelijks van 11.00 tot 16.00 uur.

King Kong Burgers

Op mijn lievelingsstrand ‘Bachelors Beach’ staat King Kong Burgers iedere dag (behalve op zondag) van 11.30-16.00 uur. Mijn favo by far is de Italiaanse rundvlees burger met parmezaanse kaas en truffel, wie zegt hier nou ‘nee’ tegen?!

Ze willen ook best even op je autosleutel passen als je gaat snorkelen, want tja waar laat je die als je alleen bent, haha!

Smooth Operators

Oke, eerlijk is eerlijk, eigenlijk is dit geen echte foodtruck, maar een kraampje bij een woonhuis, maar ik neem ‘m toch ff mee! Bij de Smooth Operators haal je echt de lekkerste verse smoothies van het eiland. Wij rijden echt om voor de smoothie met dragonfruit of de tutti frutti. Het verse fruit groeit ook rondom de kraam en af en toe loopt Bas even de tuin in om een takje munt oid te knippen. De sappen van Bas zijn ook verkrijgbaar bij Foodtruck Cactus Blue, mooie samenwerking.

Nu weet jij waar je de lekkerste burgers kunt krijgen op Bonaire, ik ben dan ook erg benieuwd welke jouw favoriet gaat worden. Laat je het me weten? Wil je ook meer lezen over de leukste van restaurants van Bonaire, klik hier!

Liefs Imca

Gerelateerde artikelen

Back to top button