Over mij

Hoi! Mijn naam is Imca Blom-van der Velde, ik ben moeder van twee lieve jongens, Theijn (11) en Julien (8). Twee jaar geleden ben ik getrouwd (in Italië, wat een droom die uitkwam) met de liefste, Jos Blom. We zijn al meer dan 11 jaar samen en delen de passie voor het reizen, de wereld ontdekken! Samen hebben we een prachtige wereldreis gemaakt 12 jaar geleden en (dit is serieus waar) er gaat geen dag voorbij dat we niet praten over één van onze bezochte bestemmingen of ons wensenlijstje… Want ik kan je vertellen, die wensenlijst is behoorlijk!

Chogogo resort Bonaire

Nu reizen we samen met onze jongens en delen we onze liefde om zoveel mogelijk van de wereld te zien met hun. We reizen al jaren door Europa met onze camper, waar we alle 4 heel graag mee op pad gaan. Maar ook verre reizen maken we graag met onze kinderen. Wat is er nou mooier dan het maken van herinneringen, bestemmingen ontdekken waar we blij van worden, je verdiepen in nieuwe culturen en gebruiken, nieuwe kruiden en smaken ontdekken & lieve nieuwe mensen ontmoeten, samen avonturen beleven!
We zullen jullie een kijkje geven in onze manier van reizen met kinderen, op een manier waar ook zij enorm genieten! In “bestemmingen” vind je een overzicht van alle bezochte landen met de highlights, tips & hopelijk veel inspiratie!

Gave plannen

Ons plan was om begin maart 2020 met ons gezin op reis te gaan, maar door corona is dat plan inmiddels al een tijd opgeschoven, maar we hopen half mei 2022 nu toch eindelijk te kunnen vertrekken! Het oorspronkelijke plan was; Nieuw Zeeland, Japan, China, Vietnam, Cambodja, Indonesie en Thailand. We hebben door corona de plannen geheel om moeten gooien en gaan nu richting de Caribbean en Zuid Amerika, ook geweldig! Dat we gaan is een feit! De komende maanden hebben we veel te plannen en organiseren, heerlijk!

Mijn achtergrond

Ik heb nog een passie en dat is: Food! Ik ben echt gek op koken, proeven, ontdekken van nieuwe smaken. Verbouwen van verschillende kruiden, tuinieren, en alles omtrent wijn heeft ook mijn bijzondere interesse! Niets fijner dan koken voor vrienden & familie, fijne gesprekken en een goed glas wijn!

Mijn vooropleiding is Hogere Hotelschool, hier is de liefde geboren. Een aantal jaren bij ABN AMRO en het ondernemerschap van mijn familie heeft mij ertoe doen besluiten om verschillende winkels te starten in interieur en food! 16 jaar heb ik gewerkt en gebouwd aan een prachtige winkel samen met Jos, B&G Food and Lifestyle, delicatessen gecombineerd met een ijssalon (Jos is ook ondernemer en heeft een ijsfabriek B&G Foodfactory), chocolaterie, wijnen, Rituals, kleding en woonaccessoires, in combinatie met de verkoop van veel kerstpakketten!

Een reis in het vooruitzicht heeft ons doen besluiten om de winkel te verkopen februari 2020. Maar toen kwam corona en die gooide roet in het eten! Maar zoals ik al aangaf, we gaan binnenkort!

Taste Travel

Taste Travel is een reis & food blog waarin ik mijn eigen verhalen en ervaringen graag wil delen met de rest van de wereld! Bestemmingen, handige reistips, routes, accommodaties & lekkere recepten van over de hele wereld, volop inspiratie! Voor mezelf is ook een mooi naslagwerk met alle reizen en recepten bij elkaar! Door mijn opleiding (horeca & management) en jarenlang ondernemerschap vind ik het ook erg leuk om mee te kijken en denken met andere ondernemers/ideeën. Mocht je op wat voor manier een samenwerking zien, ik sta overal voor open en ben erg nieuwsgierig! Dus kom maar op! Ik schrijf ook graag reviews over hotels/restaurants/trips/producten of diensten. Een samenwerking zal ik vermelden in mijn blog en ik zal mijn eerlijke & persoonlijke mening geven.

Mocht je een verkooplink in mijn tekst aantreffen, dan ben ik daar erg enthousiast over en zal ik dat aanbevelen, maar jij zal gewoon de originele prijs betalen, je betaalt mij niet;-)

Ik ga op zoek naar de mooiste verhalen, ga op ontdekkingstocht naar prachtige steden, bijzondere streken, verlaten strandjes, overweldigende natuur, bijzondere cultuur & de lekkerste recepten… Ga je met me mee?!

Reacties vind ik erg leuk, ook als je een recept hebt uitgeprobeerd, stuur je me een berichtje?!

Alle liefs, Imca

Imca Taste Travel
Back to top button