FrieslandHotspots

5x Hotspots van Leeuwarden

Stek Leeuwarden

Leeuwarden, iedereen zal deze stad kennen, als één van de Friese Elfsteden of als culturele hoofdstad.

Deze historische stad heeft een prachtige oude binnenstad met gezellige grachten door en rondom de stad waaraan gezellige terrassen liggen. Het is een redelijk compacte stad waar je bijna alles te voet kunt doen!

Stek Leeuwarden: is echt te gek! Ik word hier echt ontzettend blij van, kijk die heerlijke taarten eens, wie wordt daar nu niet blij van? Echt een pareltje in Leeuwarden, taartjes, ontbijtjes, lunch, borrels, alles kan er en ook nog eens op één van de mooiste locaties met uitzicht op de Oldehove! Lees meer!

House of Taste: de mooiste delicatessenwinkel van Leeuwarden in het leukste straatje van Nederland! Een ontzettende enthousiaste ondernemer met veel passie voor de mooiste producten! Alles voor je borrelplank scoor je hier, en nog veel meer!

House of Taste

Nord; prachtige conceptstore in de mooie Sint Jacobstraat! Interieur & Lifestyle van unieke ontwerpers die duurzame en eerlijke producten ontwerpen. Tevens kun je hier genieten van een heerlijke kop koffie!

De vier seizoenen: Ben je op zoek naar een leuk cadeau of kleding, speelgoed, & lifestyle voor baby’s, kinderen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Hotspots voor mama’s!

Sophias Leeuwarden, the city Garden is deze week geopend! Echt een prachtig terras in het oude Aegon gebouw tegenover het Station. Binnen wordt nog druk gebouwd maar de tuin is alvast open. Weer een prachtige hotspot! Sophias zit achter restaurant Loetje en achter de fontein met 2 gezichten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Back to top button