Meet the BastardRecepten

Zoete aardappel met knoflookyoghurt saus!

Heerlijk naast de lekkere vleesgerechten! Wikkel de schoongepoetste zoete aardappel in aluminiumfolie en leg ze 40 minuten op de kamado (of in de oven) op 220 graden. Sluit de deksel van de kamado.

Maak ondertussen de yoghurtsaus; meng 8 grote eetlepels Griekse yoghurt, 2 fijngehakte tenen knoflook, 1 eetlepel citroensap, 1 eetlepel olijfolie, een handvol fijngehakte bieslook en wat peper & zout door elkaar. Deze heerlijke saus is ook erg geschikt om te dippen met groente. Advies: neemt je partner van deze saus, neem dan zelf ook maar ivm de hoeveelheid knoflook;-)

Snij de zoete aardappel in de lengte open en vul deze met de yoghurtsaus! Enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Back to top button